Wij zijn Emoji Coaching

Natuurlijk laat je niet zomaar iemand met jouw kind en binnen jullie gezin aan de slag gaan.

Emoji Coaching is een initiatief van Samantha Hendriks, zij heeft ervaring op het gebied van hulpverlening, niet alleen door opleiding en werkervaring, maar ook uit een stukje persoonlijke ervaring.

Dit betekent dat zij niet alleen hulp biedt, maar ook oprecht begrijpt wat jullie als gezin meemaken, al is deze ervaring voor iedereen natuurlijk anders.

Binnen de (jeugd) hulpverlening is het belangrijk dat er gedegen opleidingen en trainingen worden gevolgd en dat een professional terug te vinden is in het kwaliteitsregister Jeugd. Zo weet je dat jouw behandelaar ook echt voldoet aan kwaliteitseisen. Je kan dit terug vinden op SKJ - Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (skjeugd.nl). In deze database kan je professionals opzoeken en kijken of zij geregistreerd zijn. Hieronder vind je terug welke opleidingen en cursussen er zijn gevolgd om gedegen hulpverlening aan te bieden:

HBO Social Work Jeugd
SKJ registratienummer 140027106
Autisme specialisaties
Getraind in Geef me de vijf methodiek
Hulp bij scheidingen en relatiebreuk
Officiële licentie voor SCHIP aanpak
Aanvullende kennis
Adoloscentiepsychologie, Signs of Safety, NAH, LVB en autisme

Emoties kunnen soms ingewikkeld zijn. Daarom biedt Emoji coaching praktische begeleiding aan gezinnen met kinderen die het moeilijk vinden om met emoties om te gaan. Wat kan Emoji coaching voor jou betekenen?

Emoij Coaching
bedoctor-icon-pin

Neem contact op. Wij leren je graag kennen.